2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT FORMU

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Öğrenci ADAY Kayıtları 3 Temmuz'da başlayacaktır.

KAYITLAR WEB SİTEMİZDE BULUNAN AÇILIR MENÜDEKİ "2023-2024 KAYIT FORMU" ÜZERİNDEN ALINACAKTIR.

2023-2024 ÖĞRENCİ KAYITLARI

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Öğrenci ADAY Kayıtları 3 Temmuz'da başlayacaktır.

BAŞVURU TARİHİ

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı öğrenci Aday Kayıtları 3 Temmuz'da Saat 09:30'da başlayacaktır.

BAŞVURU YÖNTEMİ

Sadece online kayıt başvurusu alınacaktır. Şahsen Başvuru kabul edilmeyecektir.

WEB FORMA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

BAŞVURU İÇİN -> https://forms.gle/4fUcXyXmBHArXXVY8

KİMLER BAŞVURABİLİR

Adres bölgemizde bulunan ve okulumuzun e-okul aday kayıt listesinde yer alan yaş aralığı uygun olan 2018 doğumlu (bir sonraki yıl ilkokula başlayacak olan) öğrencilerimiz okulumuza öncelikli olarak kaydedilecektir.

Bu kapsamda 2018 doğumlu öğrenciler okulumuzun e-okul aday kayıt listesine düşecektir.

KESİN KAYITLAR ADRES KAYIT BÖLGEMİZDEKİ E-OKUL LİSTEMİZDE YER ALIP OKULA BAŞVURU YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZDEN BAŞLAYARAK YAPILACAKTIR.

E-okul listesinde yer alan aday öğrencilerin kesin kayıtları tamamlanmadan bölge dışında olan, yaş aralığı dışında kalan veya nakil ile okula gelmek isteyen öğrencilerin KESİN KAYIT İŞLEMLERİ YAPILMAYACAKTIR.

SABAHÇI/ÖĞLENCİ

Kayıt başvurusu esnasında velilerimizin istediği devreyi tercih etme hakkı vardır.

Başvuru sayısının kontenjanın üzerinde olması durumunda başvuru önceliğine göre işlem yapılaacaktır.

KAYIT İÇİN BAŞKA NE GEREKLİDİR?

Kayıt için zamanı gelince forma giriş yapmanız yeterlidir. İlerleyen tarihlerde size atılacak mesajın ardından kayıt belgelerini almak için okula davet edileceksiniz.